Recenze

Souhrn recenzí produktu Cyklotrenažéry:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Baraton

Cyklotrenazer jsem kupovala pro pouzivani doma a jsem po vsech strankach spokojena. Kolo je stabilni, montaz snadna. Jedine co bych mozna vytknula je neprilis pohodlna sedacka, nebo jsem zvykla na jinou. Pak mi take na zacatku nefungovalo kolecko na upravovani zateze. Ale po mile a vstricne konzultaci s obchodem jsem se dozvedela, ze muze byt kolecko pretocene do maximalni pozice minus a zatuhle. Stacila muzska sila a prostrikani sroubu od kolecka ze spodu a bylo po problemu. Za me tedy rozhodne spokojenost s vyrobkem i dodavatelem insportline.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline JOTA

Jelikož mě bude co nevidět 68 let a na chození do fitka na Spinning už se mezi mladé lidi moc neodvážím,proto jsem si pořídila cyklotrnažér domů Určitě bych tento produkt doporučila,jsem astmatička,alergička a na spinningu jsem se naučila pravidelně dýchat Při příštím nákupu si už asi neobjednám montáž

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.10.2015)

kdysi jsem na Spinning chodila zatím jsem spokojená


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Kapara

pěkný tichý chod, robustní konstrukce, uživatelsky příjemné

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.05.2012)

uzpůsobený pro vyšší a těžší osoby sedlo i řidítka nastavitelná výškově i podélně široký stojan se závažím proti převrhnutí stroje rychlé a bezproblémové sestavení kolečka na stojanu pro snazší přemístění

sedlo je poněkud tvrdší


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Airin

jsem nadšená a doporučuji. Jezdíme několikrát týdně do hodiny a kolo je naprosto v pohodě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.09.2016)

tiché, stabilní, polohovatelné, pohodlné sedadlo, skvěle tvarovaná řídítka, vhodné pro velké i menší uživatele (střídáme se na tom 160 cm a 185 cm - v pohodě)

vyšší váha - ale na druhou stranu stabilita.


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline JOTA

Vzhledem k poměru ceny a kvality - pro domácí využití naprosto ideální. Doporučujeme spíše lidem menšího vzrůstu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.01.2015)

Pěkný vzhled, stabilní, ideální pro domácí použití. Snadno sestavitelný. Lehká manipulace s nastavením sedla, řidítek.

Cyklocomputer je víceméně nepoužitelný, ale vyřešeno vlastním. Po sestavení je hlučnější, ale to se vyřeší odmontováním krytu a seřízením řetězu.


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Dolta

Velice doporučuji. Perfektní komunikace, rychle dodání. Co nejvíce oceňuji je reklamační servis. Cyklotronažér dolta mi byl doručen službou PPL poškozen. Velice vstřícné a rychlé jednání reklamačního servisu, zajištěn odvoz, apod. Tento obchod si určitě vyberu pro nákup i příště.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.12.2012)

- komunikace - reklamační servis - kvalita/rychlost


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Kapara

Pokud si chcete užít skoro stejnou jízdu jako na kole i za špatného počasí doma, pak vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.10.2013)

Jsem naprosto spokojena, montovali jsme osobně a byli hotovi během 15 minut. Jízda perfektní, hlučnost v normě i sedlo vyhovuje.


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Airin

výborný trenažer, poměr cena/výkon(vybavení, provedení) výborný, skoro nejlepší co jsem našel....

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.12.2015)

velká hmotnost-stabilita, magnetická brzda, řemenový převod, né řetězový- absolutní tichost stroje... nastavení sedla i řidítek, rychlá jednoduchá montáž...

zatím jsem na nic nepřišel...


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Daxos

Produkt jsem měl možnost vyzkoušet v posilovně na doporučení fitness trenéra Dobrá zkušenost s produkty insportline Silné zázemí značky na čr trhu Doporučuji nákup na insportline.cz

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.10.2014)

velmi kvalitní provedení, stabilní těžká konstrukce velmi tichý chod magnetické nastavení zátěže praktické úchopy řídítek


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Omegus

- doporučeni prodejcem, - dobře se na něm cviči je stabilni a dobře ovladatelny - jsem spokojeny - ano určitě bych doporučil - ano protže jsem s vyrobkem spokojen a ne nemam vyhrady - abych vyrobek měl možnost shlednout a pokud bude možnost tak i vyzkoušet

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.01.2010)

- kvalitu materialu nelze po deseti dnech posoudit ale jinak cyklotrenažer bez vyhrad je stabilni , rychle nastaveni, a super cvičeni - doporučeni od prodejce a vyhodna cena

- paka na brzděni parkrat jsem o paku narazil a poranil si koleno


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Airin

Výborný poměr výkon cena. Plynulý chod plně naplnil mé očekávání.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.01.2018)

Řemenový pohon a magnetická brzda zaručují extrémně tichý chod, 20kg setrvačník a magnet zajišťuje velmi plynulý chod i při vyšší zátěži. Díky vysoké hmotnosti přes 60kg hodně stabilní.

Sedlo šlo hned pryč, ale to jsem věděl už v prodejně, když jsem jej zkoušel, že vyměním, osobně mi nesedělo. Trochu mrzí hrubější nastavení posedu díky předvrtaným otvorům a vzdálenosti mezi nimi, ale je to levnější model. Vysoká hmotnost při výnosu po dodání, balík má skoro 70kg.


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Baraton

Používám zatím výhradně na rehabilitaci po úrazu kolene. Za tu cenu to považuji za kvalitní produkt co do zpracování, designu (hlavně jednoduchá nastavitelnost). Proti těm rotopedům za 4.000 Kč nemám pocit, že se to musí podemnou za chvíli rozpadnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2015)

robustnost (mělo by to chvíli vydržet) jednoduchost sestavení - skládačka o cca 8 krocích nastavitelnost sedla a představce proměnlivá zátěž

mohl by u něho být kvalitnější počítač


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Delta

Při výběru jsem srovnávala cenu s možnostmi, jaké kolo nabízí, možnost vyššího zatížení a pro využití pro děti, bezpečnostní volnoběh. Zatím mám jen dobré zkušenosti. Určitě bych doporučila pro domácí využití, nezabírá moc místa, snadná manipulace při přesunu. Určitá přednost je i jeho vzhled a moderní provedení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.02.2012)

snadná montáž možnost jezdit za každého počasí využití všemi členy rodiny možnost zatížení 120 kg bezpečnostní volnoběh


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Dolta

Při výběru jsem srovnávala cenu s možnostmi, jaké kolo nabízí, možnost vyššího zatížení a pro využití pro děti, bezpečnostní volnoběh. Zatím mám jen dobré zkušenosti. Určitě bych doporučila pro domácí využití, nezabírá moc místa, snadná manipulace při přesunu. Určitá přednost je i jeho vzhled a moderní provedení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.02.2012)

snadná montáž možnost jezdit za každého počasí využití všemi členy rodiny možnost zatížení 120 kg bezpečnostní volnoběh


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Epsilon

Jsem letošní mistr.ČR a mistr světa v naturální kulturistice v kategorii nad 50 let, jsem v přípravě na mistr. Evropy - 31.10.2009 v Karl.Varech a na mistr. sev. Ameriky v Miami -stát Florida - USA. Pro aerobní přípravu a konečnou fázi maximálního vyrýsování potřebiji kvalitní stroj - proto jsem se rozhodl pro Epsilon a jsem z něj nadšen. Doporučuji toto kolečko všem příznivcům spiningu - za přijatelný peníz- kvalita a ještě česká.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.09.2009)

Jsem letošní mistr.ČR a mistr světa v naturální kulturistice v kategorii nad 50 let, jsem v přípravě na mistr. Evropy - 31.10.2009 v Karl.Varech a na mistr. sev. Ameriky v Miami -stát Florida - USA. Pro aerobní přípravu a konečnou fázi maximálního vyrýsování potřebiji kvalitní stroj - proto jsem se rozhodl pro Epsilon a jsem z něj nadšen. Robusní, přitom estetická kostra -fakt vypadá o hodně líp ve skutečnosti než na obrázku, Kvalitní středy, tichý chod - prostě nemá chybu. Kolečko začala používa dcera, žena i syn. Je v používání kolem tří hodin denně. Naturální kulturistika - www.natural-sport.cz


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Kapara

Tuto lahůdku, Vám popíši pravděpodobně v samých superlativech, neboť jsem z ní absolutně nadšený. V první řadě mě potěšila snadná a rychlá montáž. Ono to přišlo téměř smontované. Druhá věc, která mě dostala, byla kvalita zpracování a robustnost. Tuhle sedmdesátikilovou krásku hned ucítíte pod tělem. Také to dodá na jistotě, že můžete zkoušet psí kusy a nic tomu neuděláte. Leda byste ulomily kliky a ohnuli řidítka. To bych ovšem velmi rád viděl na vlastní oči, protože bych jinak neuvěřil. Díky tomuto cyklotřenažeru jsem také konečně pochopil zásadní rozdíly mezi tímto a rotopedy. Rotoped je proti tomu mazlítko pro invalidy, nebo důchodce (nebojte sám jeden mám ). Zátěž se totiž nenastavuje krokově od „A“ až do „X“ nýbrž plynule až do úplného zaaretování. Také to nemá volný chod, ale jakmile přestanete šlapat, jede to setrvačností dál. Takže bacha až se postavíte a přestanete, vykopne Vás to jako kůň ze sedla. Velmi zajímavá osobní zkušenost. Nastavitelnost je opravdu těžce univerzální. Jezdím na tom já se svými 183 cm, ale i dcera se 133cm.Tacho je opravdu precizně zpracované a nabízí širokou paletu možností. Sám si užívám nastavení zátěžového programu na 10 minut. Přes zimu tak nepřijdu o tolik potřebnou kondičku, a co si budeme říkat i zadek bude připravený na pozimní radovánky na rozmrzlém kole. Také potěší, že je možné použít klasické cykloboty s nášlapy. Kliky, šlapky i rozvor jsou regulérní cyklo-parametry. Tichost provozu je omezena pouze třením filcového třecího špalku na leštěnou obrubu setrvačníku. Jeden poznatek na závěr. Už jsem zmínil, že ta kráska má jářku 70 Kg, takže bacha na uskladnění v místnostech, kde máte koberce. Nechává to otlaky….v mém případě nevratné.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze , nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2011)

Kvalitní zpracování Cvičební efekt Stabilita Variabilita nastavení Cena Snadná montáž (je to předmontované) Estetika jako řemen

Dlouhý náběh tepové frekvence


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Signa

Cyklotrenažer ano. Lahev na*** NEMÁ COMPUTER! Doporučuji koupit sporttester na měření tepu, skutečně šikovná věcička.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.12.2016)

Součástí balení jsou i potřebné klíče na smontování! Opravdu nádherně tichý (asi jako ventilátor u pc). Můžete jezdit i o půlnoci v paneláku. Snadná přeprava v místnosti (má kolečka). Plynulá regulace.

Chyběl mi v balení silikonový olej, což jak jsem nevěděl je nezbytnost pro provozování cyklotrenažeru, jinak bych jej objednal hned s cyklotrenažerem. Návod je asi na starší provedení cyklotrenažeru (normální chlap to ale zvládne smontovat bez problémů bez návodu) Lahev je totálně mizerná! Nalil jsem vodu chtěl se napít a byl jsem celej zlitej. Lahev netěsní a doslova je vidět 1mm škvíra kudy teče!! Není vůbec dobře vymyšlena.